Going Under

  • Ontwikkelaar Aggro Crab
  • Eerste releasedatum 24 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Going Under The Working From Home Update onthuld

Going Under The Working From Home Update is gearriveerd. Uitgever Team17 en ontwikkelaar Aggro Crab laten dit weten via een nieuwe trailer.

Going Under The Working From Home Update is een gratis content update die de speler wat nieuwe gamemodi geeft. Nu kun je bijvoorbeeld elke dungeon achter elkaar spelen, zonder onderbroken te worden. Er is ook een nieuwe eindbaas, genaamd The Imposter. Na elke dungeon run kom je tegenover je eigen spiegelbeeld te staan voor een gevecht. Verder zijn er nieuwe items, wapens en geheimen toegevoegd. Eentje lijkt te hinten naar een first person perspectief voor de roguelike. Bekijk hier de review van Going Under.

Going Under is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. The Working From Home Update is nu beschikbaar voor de pc en komt op een latere datum naar de consoles.

BRON Aggro Crab

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?