Gods Will Fall

  • Ontwikkelaar Clever Beans
  • Eerste releasedatum 29 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Genre Actie, RPG, Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Trailer: Gods Will Fall aangekondigd

Deep Silver heeft een nieuwe actiegame onthuld. Ontwikkelaar Clever Beans laat met volle trots de game Gods Will Fall in een nieuwe trailer zien.

In Gods Will Fall stap jij in de schoenen van een krijger van de mensheid die zich tegen de corrupte goden keert. In deze actiegame confronteer je diverse monsters en speelt de combat tegen deze eindbazen een grote rol. Spelers reizen ook af naar diverse realms, om daar het op te nemen tegen de verschillende wezens die daar wonen. De game verschijnt al sneller dan verwacht, begin volgend jaar kun je op diverse platformen aan de slag met deze nieuwste actiegame van Deep Silver.

Gods Will Fall is beschikbaar vanaf 29 januari voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Deep Silver

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?