The Pathless
  • ONTWIKKELAAR Giant Squid Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • GENRE Avonturen, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Giant Squid onthult The Pathless

Het regent aankondigingen tijdens The Game Awards 2018. Ontwikkelaar Giant Squid, bekend van de prachtige avonturengame Abzû, onthulde afgelopen nacht The Pathless.

In The Pathless neem je de rol aan van een jager. Samen met haar adelaar ga je op avontuur naar een mysterieus eiland met het doel om een duistere kracht te verdrijven. In deze avonturengame maak je jacht op corrupte geesten, verken je mysterieuze omgevingen gevuld met mythische wezens en los je puzzels op.

The Pathless verschijnt in 2019 op pc in de Epic Games Store en op PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?