Ghostrunner
  • ONTWIKKELAAR Slipgate Ironworks
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Ghostrunner releasedatum vrijgegeven

De snelle en actievolle Ghostrunner heeft een releasedatum ontvangen. 505 games bracht het nieuws naar buiten met een nieuwe trailer.

De trailer toont ons wat van de wereld waarin je gaat rond sprinten. Ghostrunner heeft een cyberpunk thema en jij speelt als een razendsnelle strijder die het gaat opnemen tegen de Keymaster. Je kan deze dictator vinden op de top van Dharma Tower, waar de laatste stukjes mensheid verblijven. Snelheid is een veel voorkomend begrip in Ghostrunner. One hit kills zijn de basis en daarom moet de speler ook snelheid gebruiken om te overleven. Bekijk hier de Future Games Show trailer van Ghostrunner.

Ghostrunner is beschikbaar vanaf 27 oktober voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON 505 Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?