Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 4 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Ghost Recon Breakpoint krijgt drie nieuwe personages

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint krijgt er drie nieuwe personages erbij. Het gaat om crossover-personages uit de game Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

De nieuwe Ghost Recon Breakpoint-personages werden aangekondigd met een korte trailer van het Operation Amber Sky-evenement. Het gaat om de personages Ash, Finka en Thatcher uit Rainbow Six Siege, die de Ghost Recon-cast tijdelijk komen versterken. Operation Amber Sky bestaat uit negen nieuwe missies waar de Rainbow Six Siege-personages een belangrijke rol in spelen. Als de speler alle missies heeft uitgevoerd, krijgt die een nieuwe Ghost Recon-skin van de Rainbow Six Siege-personages. Ook krijgt de speler de mogelijkheid om tijdens een missie de hulp van Ash, Finka en Thatcher in te schakelen De trailer is hieronder te bekijken.

Het Operation Amber Sky-evenement gaat 21 januari van start en duurt tot 24 januari. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, Google Stadia en PlayStation 4. Lees hier Rudy's review over Ghost Recon Breakpoint op de PlayStation 4.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?