Ghost of Tsushima

  • Ontwikkelaar Sucker Punch
  • Eerste releasedatum 17 juli 2020
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Ghost of Tsushima krijgt Director's Cut

Ghost of Tsushima was één van PlayStation haar sterkste titels van 2020. Nu krijgt de veelgeprezen actiegame een Director's Cut met nieuwe content.

Ghost of Tsushima Director's Cut gaat gebruik maken van de PlayStation 5's DualSense haptic feedback. Zo worden de gevechten nog intenser. Daarnaast wordt ook verbeterde Japanse lip synchronisatie toegevoegd. Op de PlayStation 5 draait Ghost of Tsushima Director's Cut op een 4k-resolutie met 60 fps. Naast de nieuwe features is er ook nieuwe content aanwezig. Er wordt een nieuw eiland toegevoegd genaamd Iki Island. Op dit eiland speelt zich een nieuw verhaal af en kun je tegen nieuwe vijanden vechten. Bekijk hier onze review van Ghost of Tsushima. Bekijk hier onze guide van Ghost of Tsushima.

Ghost of Tsushima is nu beschikbaar voor de PlayStation-consoles. De Director's Cut verschijnt op 20 augustus.

BRON PlayStation

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?