Caliber

  • Ontwikkelaar 1C Company
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Gesloten bèta Caliber binnenkort van start

Ontwikkelaar 1C Game Studios en Wargaming, het bedrijf achter games als World of Tanks, hebben bekendgemaakt dat de third-person shooter Caliber binnenkort de gesloten bètafase in gaat.

De tactische shooter Caliber werd na zijn aankondiging voor het eerst aan het publiek getoond tijdens gamescom 2019. Wargaming is het bedrijf achter veel verschillende online multiplayer games, waarvan World of Tanks de grootste is. Met Caliber slaan zij echter een compleet andere weg in. Of nou ja, je voert wel gewoon weer oorlog. Alleen dit keer ben je aangewezen op je teamgenoten en het wapen dat je in je handen hebt. Als je interesse hebt om mee te doen aan de gesloten bèta, dan kun je je nu vast inschrijven.

Anders dan dat de gesloten bèta binnenkort van start gaat is niet bekendgemaakt, maar de inschrijvingen ervoor zijn wel al geopend.

BRON Wargaming

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?