Genesis
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 augustus 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Genesis aangekondigd voor PlayStation 4

Liefhebbers van het MOBA-genre, die in het bezit zijn van een PlayStation 4, hebben binnenkort een nieuwe game om te spelen. Volgende maand verschijnt Genesis voor de console van Sony.

Wie het MOBA-genre voor zich ziet, denkt waarschijnlijk eerst aan Dota 2 of League of Legends. Het zijn tenslotte de twee marktleiders binnen dit genre. Maar binnenkort krijgen de twee games mogelijk concurrentie van een nieuwe MOBA-game, getiteld Genesis. In tegenstelling tot Dota 2 en League of Legends, speel je Genesis op je PlayStation 4, waardoor je de game bediend middels je controller. Hier is de game volledig voor geoptimaliseerd, zo laat ontwikkelaar Rampage Games weten. Genesis is een sci-fi MOBA-game, waarin de mensheid het opneemt tegen goden. Bekijk hieronder de trailer:

Genesis verschijnt op 13 augustus voor PlayStation 4 in Noord-Amerika en op 14 augustus in Europa. De game wordt gratis toegankelijk.

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?