Generation Zero
  • ONTWIKKELAAR Avalanche Studios
  • RELEASEDATUM 26 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Generation Zero ontvangt launchtrailer

Volgende week komt Genreation Zero uit en daarom ontvangt de game nu alvast een launchtrailer. In deze trailer zien we een aantal spannende beelden van de machines die Zweden hebben overgenomen.

Generation Zero is een open-wereld survivalgame van Avalance Studios, bekend van de Just Cause-games. De game speelt zich af in Zweden in de jaren '80 van de vorige eeuw. Geen gebruikelijke zombies om van je af te slaan, maar grote machines die je alleen kunt verslaan door samen te werken met teamgenoten. Elke machine heeft een eigen doel en schade die je ze toebedeeld is blijvend. Schiet pantser of een wapen van een machine en deze zal er voor altijd afblijven, ook al kom je deze machine pas uren later weer tegen. Een interessante benadering op de bekende suvival-game dus.

Generation Zero verschijnt op 26 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Koch Media

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?