Trailer: Geen kogel onbenut in revealtrailer Deathloop

Geplaatst: 10 juni 2019 03:40
Aangepast: 10 juni 2019 03:44

Arkane Lyon laat Dishonered even voor wat het is en presenteert Deathloop met een revealtrailer tijdens de E3-show. De naam kwam een aantal maanden geleden al naar boven bij een licentie aanvraag. Deathloop draait om twee hoofdpersonen die exact het tegenovergestelde doel voor ogen hebben.

In de trailer maken we kennis met Colt "The Captain" en Julianna "Jules" Blake. Colt voelt zich in het nieuwe "paradijs" gevangen, maar Julianna voelt zich daarentegen vogelvrij. Terwijl de een de vicieuze cirkel tracht te doorbreken, doet de ander er alles aan om die vrijheid te behouden. Wat volgt is een intense shootout waarbij iedere kogel telt. Als we Arcane moeten geloven wordt dit een arcade-style shooter waarbij snelheid, de tijd loopen en je eigen pad kiezen centraal staan. Wanneer Deathloop moet verschijnen, is momenteel nog onbekend.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord