Outlast

  • Ontwikkelaar Red Barrels
  • Eerste releasedatum 5 februari 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Geblinddoekte speedrunner speelt Outlast uit

Speedrunner AcroTheBeast stelde zichzelf voor de uitdaging om Outlast uit te spelen, zonder dat hij het scherm kon zien. Gewapend met een blinddoek en zijn controller ging hij de horrorgame te lijf.

Als je bang aangelegd bent en om die reden games als Outlast vermijdt, dan heeft speedrunner AcroTheBeast daar de ideale oplossing voor. Doe een blinddoek om. Hij wist de game in iets meer dan tien minuten tot een einde te brengen. Dit terwijl hij zichzelf het zicht had ontnomen en alles op basis van de geluiden en zijn geheugen moest doen. In onderstaande video kun je zien hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?