Trailer: Gears 5 Xbox Series X/S Update trailer

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2020 13:55

Gears 5 krijgt een next-gen update op 10 november, bij de lancering van de Xbox Series X en S, inclusief een New Game+ modus en een rol voor Dave Bautista.

Na de update draait de game in multiplayer modus in 120 frames per seconde op zowel de Xbox Series X als S. Naast het feit dat de next-gen update de game mooier maakt, brengt hij ook een bekend gezicht met zich mee. Je krijgt de optie om als Dave Bautista te spelen in plaats van Marcus Fenix in de single-player campagne. Op dit moment kun je de worstelaar alleen spelen in de multiplayer modus. In de New Game+ modus neem je de bestaande Jack upgrades mee. Daarnaast heb je toegang tot nieuwe skins en zogeheten 'mutators'. Hiermee kun je bijvoorbeeld je hoofd veel te groot maken. Ook worden er twee nieuwe moeilijkheidsgraden geïntroduceerd: Inconceivable en Ironman. Inconceivable is een 'klassieke' vorm van extra moeilijkheid, terwijl Ironman je slechts één leven geeft om de hele game mee uit te spelen.

De next-gen update is beschikbaar vanaf 10 november.

Bron: Engadget

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears 5

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord