Gears 5
  • ONTWIKKELAAR The Coalition
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series
  • GENRE Actie, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Gears 5 Xbox Series X/S Update trailer

Gears 5 krijgt een next-gen update op 10 november, bij de lancering van de Xbox Series X en S, inclusief een New Game+ modus en een rol voor Dave Bautista.

Na de update draait de game in multiplayer modus in 120 frames per seconde op zowel de Xbox Series X als S. Naast het feit dat de next-gen update de game mooier maakt, brengt hij ook een bekend gezicht met zich mee. Je krijgt de optie om als Dave Bautista te spelen in plaats van Marcus Fenix in de single-player campagne. Op dit moment kun je de worstelaar alleen spelen in de multiplayer modus. In de New Game+ modus neem je de bestaande Jack upgrades mee. Daarnaast heb je toegang tot nieuwe skins en zogeheten 'mutators'. Hiermee kun je bijvoorbeeld je hoofd veel te groot maken. Ook worden er twee nieuwe moeilijkheidsgraden geïntroduceerd: Inconceivable en Ironman. Inconceivable is een 'klassieke' vorm van extra moeilijkheid, terwijl Ironman je slechts één leven geeft om de hele game mee uit te spelen.

De next-gen update is beschikbaar vanaf 10 november.

BRON Engadget

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?