Trailer: Gears 5 post-launch content onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 6 september 2019 16:10

Gears 5 krijgt een post-launch content plan genaamd Operations. Elke drie maanden krijgt Gears 5 meer gratis content.

In de trailer zien we waar deze content uit bestaat. Zo krijgen we nieuwe maps, modi, personages en customization voor de multiplayer modus, maar ook nieuwe content voor Gears 5 Escape Mode, Versus en Horde. Escape mode krijgt zelfs wekelijkse updates die nieuwe uitdagingen toevoegen. De personages die toegevoegd worden aan Gears 5 hebben ook unieke vaardigheden die je kunt gebruiken in de Escape Mode en Horde. Voor de Ranked Mode in multiplayer zijn er leaderboards beschikbaar. Elke Operation brengt een Tour of Duty met zich mee. Je progressie in deze Tour of Duty zorgt ervoor dat je exclusieve items verdient.

Gears 5 is vanaf 10 september beschikbaar voor de pc en Xbox One. Als je de Gears 5 Ultimate Edition in je bezit hebt kun je vandaag al spelen.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears 5

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord