Gears 5
  • ONTWIKKELAAR The Coalition
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Xbox Series X
  • GENRE Actie, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Gears 5 - Operation 3 voegt nieuwe personages en content toe

De nieuwste content voor Gears 5 komt eraan. Gears 5 - Operation 3: Gridiron voegt nieuwe personages en meer toe.

De trailer toont ons de terugkeer van wat geliefde personages. Cole Train en de originele Carmine komen naar de game en krijgen allebei unieke vaardigheden. Aan de Locust kant kunnen we de opkomst van Queen Myrrah en de Theron Guard verwachten. Een nieuwe game modus genaamd Gridiron komt naar de game. Het heeft elementen van Capture the Flag, maar met een twist. De spelers hebben namelijk maar één leven per ronde en moeten dus voorzichtig zijn met hun beslissingen. Verder ontvangen Gears 5 spelers nieuwe maps, patches en een nieuwe Tour of Duty, waarin ze gratis items kunnen verdienen. Bekijk hier de vorige content drops van Gears 5, Operation 1 en Operation 2.

Gears 5 is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One, Gears 5 - Operation 3: Gridiron is beschikbaar vanaf 30 maart. Spelers in het bezit van de game krijgen een gratis Xbox Series X upgrade.

BRON Gears of War

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?