Trailer: Gears 5 - Operation 2 personages en content onthuld

Geplaatst: 6 december 2019 11:30
Aangepast: 6 december 2019 14:12

De nieuwe personages voor Gears 5 - Operation 2 zijn onthuld. Naast de nieuwe karakters zijn ook de nieuwe modi en maps vrijgegeven voor de brute shooter van The Coalition.

Gears werkt met een post-launch content plan genaamd Operations. Eerder dit jaar werd Operation 1 onthuld en nu is hier dan het vervolg daarop. Zo krijgen we Lizzy, lid van de Carmine familie, en haar mechanische compagnon, een Silverback die zij in de survival modus kan spawnen. Een echte favoriet van de series keert ook terug. Baird is er weer helemaal klaar voor. De Gears fans kennen hem natuurlijk van de oudere Gears of War games en zijn eigen spin-off Gears of War: Judgement. De Locust krijgen Jermad, de sniper van de stripboekserie en de Locust Drone. In januari komt de Kantus als speelbaar personage naar de game. Naast de nieuwe personages onthuld The Coalition dat Free For All naar Gears 5 komt. Veertien spelers kunnen het met elkaar gaan uitvechten op drie nieuwe maps. Meerdere playlists en maps worden daarnaast ook nog toegevoegd.

Gears 5 is nu beschikbaar op de pc en Xbox One.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears 5

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord