Trailer: Gearbox dropt cinematische launch trailer Borderlands 3

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2019 19:35

Gearbox heeft zojuist de cinematische launch trailer van Borderlands 3 gedropt. Eerder hebben we al een trailer gezien tijdens E3 met een korte introductie van de nieuwe personages. De cinematische launch trailer heeft wel wat meer om handen.

In de trailer zien we de Calypso Twins Tyreen en Troy de opening van een vault streamen. Meedogenloos en een beetje gestoord wordt er van de opening een heel spektakel gemaakt. De vault hunters voelen zich natuurlijk geroepen de tweeling een toontje lager te laten zingen. We zien de vier nieuwe vault hunters en hun speciale eigenschappen in actie, bijgestaan door bekende personages uit eerdere delen. Psycho's en vault hunters zorgen voor een hoop chaos, alles om maar te laten zien dat ze bad ass zijn.

Borderlands 3 met al zijn gekte komt uit op 13 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Later verschijnt de game ook voor Google Stadia.

Bron: Youtube
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord