Praetorians HD Remaster
  • ONTWIKKELAAR Torus Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Gamescom-trailer voor Praetorians HD Remaster

Net als Commandos 2 krijgt ook die andere strategiegame voor Pyro Studios een HD Remaster. Het gaat hier natuurlijk om Praetorians HD Remaster en deze heeft nu een gamescom-trailer gekregen.

In Praetorians HD Remaster voer je in meer dan twintig missies het commando over de elite-eenheden van het Romeinse leger. In tegenstelling tot andere strategiegames uit die tijd draait het in Praetorians niet om het bouwen van een basis, maar om het leiden van een leger. Wees dus heel zuinig op jouw troepen en bedenk goede strategieën om de vijandelijke legers te verslaan.

Praetorians HD Remaster verschijnt binnenkort voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Kalypso Media

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?