Trailer: Gameplaytrailer van remaster Onimusha: Warlords uitgebracht

De gameplaytrailer van de remaster voor Onimusha: Warlords is uitgebracht. De remaster van het eerste deel uit de Onimusha serie werd in augustus aangekondigd, maar krijgt nu zijn eerste trailer.

De game uit 2001 krijgt HD background graphics, verbeterde character models en scherpere cutscenes. Daarnaast kun je de game spelen met de analoge controls en kiezen uit de 4:3 of 16:9 display setting. Ook krijgt de remaster een nieuwe soundtrack en wordt het voice-acting gedeelte opnieuw opgenomen. Voor diegene die de game te uitdagend vindt, bestaat nu de mogelijkheid om het meteen op easy modus te proberen. Bekijk de trailer hier.

De remaster van Onimusha: Warlords komt op 15 januari naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON Gamerant

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?