Trailer: Gameplaytrailer The Gunk onthult uitstel eind 2021

Geplaatst: 24 augustus 2021 20:40
Aangepast: 24 augustus 2021 20:40

Met een gloednieuwe gameplaytrailer tijdens de Xbox Stream kwam The Gunk voorbij. Helaas bleek aan het einde van de trailer dat we langer moeten wachten op de game, hij is namelijk uitgesteld.

The Gunk werd vorig jaar nog officeel onthuld en sindsdien is het relatief stil geweest rondom de game. De game is in ontwikkeling bij Image & Form Games, die vooral bekend zijn van de SteamWorld-games. In deze nieuwe trailer werd er nieuwe gameplay getoond van de sci-fi game. In The Gunk moet je het gevecht aan met de Gunk. Dit smerige zwarte goedje legt een zwartgallige laag over de wereld en verdoezeld daarmee de ware schoonheid. Dat moet natuurlijk opgelost worden, dus gewapend met je speciale handzame stofzuiger maak jij de wereld weer een stukje mooier.

The Gunk zou eigenlijk in september worden gereleased, maar moet nu dus wachten op een release tot december 2021. De game verschijnt direct op release op Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Gunk

Series

-

Uitgever

Thunderful Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

16 december 2021

Ontwikkelaar

Image & Form International AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord