Steel Division 2
  • ONTWIKKELAAR Eugen Systems
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 juni 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Gameplaytrailer Steel Division 2 toont Army General-modus

Eugen System heeft een gameplaytrailer van Steel Division 2 vrijgegeven waarin de Army General-modus wordt getoond. Deze gloednieuwe modus zorgt voor spannende turn-based gevechten.

Army General is een turn-based modus waarin je in de rol kruipt van een generaal. In de onderstaande trailer komt de vierde singleplayer campagne van de game voorbij. Deze campagne heet Baranovichi en hierin kun je spelen als het Duitse of Rode leger. De campagne speelt zich af op 3 juli 1944 en draait om het Duitse leger dat de opmars van het Rode leger probeert tegen te houden.

Steel Division 2 verschijnt op 20 juni en is exclusief voor de pc.

BRON Eugen Systems

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?