Trailer: Gameplaytrailer Control toont Jesse Faden's bovennatuurlijke krachten

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2019 21:51

Vandaag is er een gameplaytrailer van Control verschenen, waarin we zien hoe hoofdrolspeler Jesse Faden haar bovennatuurlijke krachten gebruikt om vijanden te verslaan.

In The Oldest House, het hoofdkwartier van de geheime organisatie the Federal Bureau of Control, huist een en al mysterie. Jesse Faden gaan op onderzoek uit in de hoop antwoorden te vinden op vreemde gebeurtenissen, maar op dat moment wordt voormalig directeur van the Bureau aangevallen en vermoord door de Hiss, een buitenaardse entiteit die over enorme krachten beschikt. Tijdens een vreemd ritueel wordt Jesse verkozen tot de nieuwe directeur. Hiermee heeft ze ook de beschikking tot bovennatuurlijk krachten, welke in onderstaande trailer in actie te zien zijn.

Control komt uit op 27 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Control

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord