Little Nightmares II

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 11 februari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Gameplay vrijgegeven voor Little Nightmares II

Tijdens gamescom is de eerste gameplay trailer van Little Nightmares II onthuld. Hieronder zien we de nieuwste beelden!

Na lange afwezigheid is de horrorgame dan weer aanwezig tijdens gamescom. Little Nightmares II heeft een groot co-op element ingebouwd. De game is volledig met een A.I. partner samen te spelen. Je bent afhankelijk van elkaar om te overleven. In de trailer zien we wat van de nieuwe werelden waarin Little Nightmares zich afspeelt. Naast wat platforming zien we ook afschrikwekkende wezens, die uiteraard een bedreiging tonen voor de speler. De releasedatum is ook bekendgemaakt en de game is sneller beschikbaar dan sommige wellicht verwachten. Little Nightmares II komt later naar de next gen consoles met een gratis update voor degene die de game al bezitten.

Little Nightmares is beschikbaar vanaf 11 februari 2021 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON gamescom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?