Riverbond
  • ONTWIKKELAAR Cococucumber
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Gameplay trailer voor Riverbond getoond tijdens State of Play

De State of Play-presentatie van Sony werd onder meer gevuld door een nieuwe gameplay trailer van Riverbond. Deze kleurrijke game wordt ontwikkeld en uitgegeven door Cococucumber.

Riverbond wordt door de uitgever neergezet als een 'shoot and slash'-game en kan worden gespeeld met vier spelers. Naast wat gameplaybeelden werden er ook nieuwe skins onthuld die erg bekend voorkomen. Riverbond kent acht skins van personages die we vooral kennen van andere games. Zo kun je onder meer spelen als The Kid (Bastion), Juan Aguacate (Guacamelee!), Raz Aquato (Psychonauts) en Shovel Knight (Shovel Knight). Genoeg personages om uit te kiezen dus.

Riverbond komt komende zomer uit voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?