Trailer: Gameplay onthuld voor Apex Legends: Escape

Geplaatst:

EA en Respawn hebben een nieuwe trailer voor Apex Legends: Escape uit de doeken gedaan. Daarin zien we onze eerste gameplay op de nieuwe tropische Storm Point-map.

Vorige week maakten we kennis met Ash in Apex Legends. Dit mysterieuze figuur is de nieuwste toevoeging aan de line-up van speelbare personages in de game. Later die week volgde onze introductie aan het zonnige Storm Point in een trailer van Apex Legends: Escape. In de nieuwste gameplaytrailer zien we de personages in de free-to-play heroshooter het uitvechten op deze kersverse map. We maken tevens kennis met de diepten van de Oceanen van Gaia, een land met een rijke geschiedenis en een ongerepte wildernis. Dit lijkt niet alleen de perfecte plek om Ash uit te proberen, maar ook om lekker ongestoord vakantie te vieren. Pas dan alleen wel op voor de rondvliegende kogels. Je veiligheid is niet gegarandeerd.

Apex Legends: Escape lanceert op 2 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord