Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Gameplay onthuld voor Apex Legends: Escape

EA en Respawn hebben een nieuwe trailer voor Apex Legends: Escape uit de doeken gedaan. Daarin zien we onze eerste gameplay op de nieuwe tropische Storm Point-map.

Vorige week maakten we kennis met Ash in Apex Legends. Dit mysterieuze figuur is de nieuwste toevoeging aan de line-up van speelbare personages in de game. Later die week volgde onze introductie aan het zonnige Storm Point in een trailer van Apex Legends: Escape. In de nieuwste gameplaytrailer zien we de personages in de free-to-play heroshooter het uitvechten op deze kersverse map. We maken tevens kennis met de diepten van de Oceanen van Gaia, een land met een rijke geschiedenis en een ongerepte wildernis. Dit lijkt niet alleen de perfecte plek om Ash uit te proberen, maar ook om lekker ongestoord vakantie te vieren. Pas dan alleen wel op voor de rondvliegende kogels. Je veiligheid is niet gegarandeerd.

Apex Legends: Escape lanceert op 2 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

BRON Electronic Arts

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?