Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Gameplay en releasedatum Back 4 Blood onthuld

Back 4 Blood heeft tijdens The Game Awards een releasedatum ontvangen. Daarnaast zijn er een cinematic trailer en gameplay trailer getoond.

De opvolger van Left 4 Dead, Back 4 Blood, was vorig jaar al onthuld en sindsdien was er laatst in juli alleen nog wat concept art van de game getoond. Hier bracht The Game Awards verandering in door nieuwe beelden over de aankomende zombie co-op te delen. In zowel een cinematische trailer als een gameplay trailer werd getoond hoe spelers in een team het op gaan nemen tegen vele verschillende soorten zombies. Daarbij werd aan het einde van de gameplaybeelden de releasedatum van Back 4 Blood aangekondigd en begint deze maand een closed alpha.

Op 22 juni wordt de game uitgebracht voor Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Op 17 december gaat de closed pc alpha test van start, deze is echter niet beschikbaar in Nederland.

BRON The Game Awards

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?