A Knight's Quest
  • ONTWIKKELAAR Sky 9 Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, RPG, Open-World, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Gameplay A Knight’s Quest onthuld

Uitgever Curve Digital heeft vandaag via hun YouTube-kanaal de officiële gameplay trailer van A Knight’s Quest onthuld.

A Knight’s Quest, een actie-avontuur-RPG, werd al in 2015 aangekondigd door de indie studio Sky 9 Games. Door middel van een Kickstarter zou de game gefinancierd en uitgegeven worden, maar al gauw nam de uitgever Curve Digital die taak op zich. De game is gebaseerd op klassiekers binnen de avontuur-actie games. Zo mag wel blijken uit onderstaande trailer boordevol puzzels, platform actie en bosses.

A Knight’s Quest verschijnt deze herfst op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch voor vijfentwintig euro. De specifieke datum is nog niet bekend.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?