Town
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Game Freak neemt afscheid van Pokémon en werkt aan Town

Game Freak, de ontwikkelaar van de Pokémon-games, werkt aan een gloednieuwe game voor de Nintendo Switch. De RPG staat momenteel bekend onder de ontwikkelnaam "Town" en moet exclusief verschijnen op het nieuwste Nintendo platform.

In Town moeten we proberen om een invasie van monsters zien te voorkomen. Het verhaal speelt zich geheel af in een klein dorpje waar flink wat trammelant is. De game is geïntroduceerd middels een korte trailer. Town moet verschijnen in 2019. Helaas is dat alle informatie die momenteel beschikbaar is.

BRON Nintendo

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?