Trailer: Ga terug in de tijd met Crash Team Racing

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2019 00:21

Ga terug in de tijd met Crash Team Racing Nitro Fueled. Tijdens de State of Play van Sony werd er exclusieve content aangekondigd waarmee je je weer even in 1999 waant.

Komende zomer gaat het er weer hard aan toe op de racebaan, want dan nemen Crash Bandicoot en kornuiten het tegen elkaar op op het circuit. In een nieuwe trailer komen we te weten dat de game ook tracks, karts, arena's en battle modi bevat uit Crash Nitro Kart. Daarnaast kunnen PlayStation 4-gamers rekenen op exclusieve content in de vorm van skins uit de originele Crash Team Racing-game. Race oldskool over de baan als Crash, Coco of Cortex. Ook heb je de beschikking over retro karts en een retro circuit.

Crash Team Racing Nitro Fueled komt uit op 21 juni voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4, waarbij die laatste dus exclusieve retro content bevat.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Team Racing Nitro Fueled

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 juni 2019

Ontwikkelaar

Beenox Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord