Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Crash Team Racing Nitro Fueled
  • ONTWIKKELAAR Beenox Studios
  • RELEASEDATUM 21 juni 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Ga terug in de tijd met Crash Team Racing

Ga terug in de tijd met Crash Team Racing Nitro Fueled. Tijdens de State of Play van Sony werd er exclusieve content aangekondigd waarmee je je weer even in 1999 waant.

Komende zomer gaat het er weer hard aan toe op de racebaan, want dan nemen Crash Bandicoot en kornuiten het tegen elkaar op op het circuit. In een nieuwe trailer komen we te weten dat de game ook tracks, karts, arena's en battle modi bevat uit Crash Nitro Kart. Daarnaast kunnen PlayStation 4-gamers rekenen op exclusieve content in de vorm van skins uit de originele Crash Team Racing-game. Race oldskool over de baan als Crash, Coco of Cortex. Ook heb je de beschikking over retro karts en een retro circuit.

Crash Team Racing Nitro Fueled komt uit op 21 juni voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4, waarbij die laatste dus exclusieve retro content bevat.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?