Trailer: Frontier toont nieuwe game

Geplaatst:
Aangepast: 1 september 2020 15:49

Frontier Developments heeft tijdens Gamescom haar nieuwste game laten zien, genaamd Lemnis Gate. Het gaat om een tactische multiplayer first person shooter.

Lemnis Gate is niet de shooter die je gewend bent. Het is een tactische turn-based first person shooter die gebouwd is rondom een constant herhalende time loop van 25 seconden. Klinkt ingewikkeld? Eens. Maar wel eens helemaal wat anders. Lemnis Gate speelt zich af in een verre toekomst. De mensheid staat op het punt van uitsterven. Om dit tegen te gaan hebben de aardbewoners een enorm apparaat gebouwd die de planeet 50 jaar terug in de tijd kan brengen als hij geactiveerd wordt. Helaas hebben een hoop alternatieve universums hetzelfde idee gehad, waardoor ze nu in oorlog zijn om de controle van het apparaat.

De launch van Lemnis Gate staat gepland voor het begin van 2021.

Bron: Gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lemnis Gate

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 september 2021

Ontwikkelaar

Ratloop Games Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord