Trailer: Frictional Games kondigt Amnesia: Rebirth aan

Geplaatst:
Aangepast: 6 maart 2020 14:55

De horrorfranchise Amnesia maakt een comeback. Frictional Games kondigt Amnesia: Rebirth aan via de onderstaande trailer.

In de trailer zien we wat beelden van de nieuwe Amnesia game. Onze protagonist moet een reis maken, die in teken staat van horror. Een monster is aanwezig in de game en die voedt zich met angst. Stoer blijven dus! De game speelt zich af in de woestijn van Algerije en we volgen het verhaal van een nieuw personage genaamd Tasi Trianon. Geen Daniel dit keer dus. Eerder deze week werd er al een teaser trailer gedropt met de naam I am Tasi. Durf jij het aan om opnieuw een Dark Descent te maken? Lees hier de retrospectief van de originele Amnesia om je voor te bereiden.

Amnesia: Rebirth is beschikbaar in de herfst voor de pc en PlayStation 4.

Bron: Frictional Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Amnesia: Rebirth

Series

-

Uitgever

Frictional Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 oktober 2020

Ontwikkelaar

Frictional Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord