Trailer: FPS Roboquest gameplay trailer vrijgegeven

Geplaatst:

Er is een gameplay trailer vrijgegeven van Roboquest. Deze indiegame wordt uitgegeven door RyseUp Studios en is nu beschikbaar in Early Access via Steam.

De trailer toont ons waar Roboquest allemaal om draait. De game heeft een unieke mix van first-person shooter en roguelike als genre met een grafische stijl die vergeleken kan worden met Borderlands. Je speelt als een rebootte Guardian met een flinke keuze aan diverse geweren. Volgens RyseUp Studios is de game speelbaar alleen, maar kan je ook in co-op door de levels heen knallen. De combat legt vooral de nadruk op mobiliteit. Snelheid is namelijk een goed verdedigingsmiddel tegen de vele projectielen die om je oren vliegen. Naast de vele wapens zien we ook wat van de diverse werelden waarin Roboquest zich afspeelt.

Roboquest is nu beschikbaar via het Early Access programma van Steam. Of de game ook naar andere platformen komt is nog niet bekend.

Bron: RyseUp Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Roboquest

Series

-

Uitgever

Starbreeze Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

20 augustus 2020

Ontwikkelaar

RyseUp Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord