Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 5 wireless controller onthuld

De Xbox Stream van vanavond bracht niet alleen maar software op je beeldbuis, maar toonde ook een nieuwe limited edition controller. Forza Horizon 5 krijgt namelijk een speciale wireless controller.

Als je straks Forza Horizon 5 helemaal in stijl wil spelen, dan is dat mogelijk. Xbox heeft namelijk een limited edition Forza Horizon 5 wireless controller onthuld. Niet alleen werd de racegame afgelopen E3 uitgeroepen tot meest geanticipeerde game, recent werd ook de plattegrond van Forza Horizon 5 onthuld. Eerder werd Mexico getoond in een Forza Horizon 5 gameplay trailer.

De limited edition wireless Forza Horizon 5 controller is vanaf nu te pre-orderen.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?