Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 5 cover cars onthuld

De Forza Horizon 5 cover cars werden vandaag tijdens de Xbox show van gamescom onthuld door ontwikkelaar Playground Games.

De transformerende Mercedes-AMG One en de Ford Bronco Badlands SUV worden de cover cars van Forza Horizon 5. De trailer toont de auto's in actie op verschillende locaties in Mexico. De Mercedes-AMG One is de nieuwe hypercar van Mercedes, die gebaseerd is op hun Formule 1 techniek. Hiermee brengen ze de F1 motor naar een auto die straatlegaal is. De Ford Bronco Badlands is de meest populaire SUV van dit jaar en is perfect om mee door het losse zand van Mexico te crossen. Forza Horizon 5 komt over een kleine anderhalve maand uit en won tijdens de E3 de 'meest geanticipeerde game van de E3'.

Forza Horizon 5 komt uit op 9 november en is dan ook direct beschikbaar via Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?