Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 4 krijgt LEGO-uitbreiding

Tijdens de E3-presentatie van Microsoft werd ook Forza Horizon 4 getoond. De racegame krijgt namelijk een LEGO-uitbreiding.

De LEGO Speed Champions-uitbreiding van Forza Horizon 4 brengt heel wat nieuwe LEGO-gerelateerde content naar de game. Zo kun je middels de vrolijk gekleurde blokken een eigen LEGO-auto bouwen om mee te racen. Daarnaast zijn er ook LEGO Brick Challenges en zijn ook de verschillende circuits helemaal van LEGO gemaakt.

Forza Horizon 4 is momenteel te spelen op Xbox One en pc. De LEGO Speed Champions-uitbreiding verschijnt 13 juni.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?