Trailer: Fortuna-uitbreiding Warframe verschijnt deze week

Geplaatst: 6 november 2018 12:05

De gratis MMO shooter Warframe krijgt deze week een grote nieuwe uitbreiding met de naam Fortuna. Dit heeft ontwikkelaar Digital Extremes bekendgemaakt in een bijbehorende releasetrailer.

Warframe kreeg vorig jaar zijn eerste grote open wereld-uitbreiding met Plains of Eidolon en deze week kunnen fans nog zo'n grote update verwachten. De nieuwe uitbreiding brengt onder andere hoverboards, nieuwe wapens en vijanden, een nieuwe factie en een nieuwe Warframe met bijbehorende accessoires naar de game. Consolespelers moeten echter nog even op de Fortuna-uitbreiding wachten, daar deze momenteel alleen nog maar voor pc wordt uitgebracht.

De Fortuna-uitbreiding zal later deze week geheel gratis beschikbaar zijn voor Warframe op pc. Wanneer de uitbreiding naar PlayStation 4 en Xbox One komt, is nog niet bekend.

Bron: Digital Extremes
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord