Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Fortnite X Avengers: Endgame trailer onthuld

Epic Games heeft een nieuwe trailer onthuld waarin de crossover tussen tussen Fortnite en Avengers: Endgame te zien is. De beelden tonen een aantal bekende personages uit de kersverse Marvel-film.

Al enige tijd werd de samenwerking tussen Fortnite en de superhelden van Marvel geteased en nu is dan eindelijk de trailer officieel vrijgegeven. In de video van iets meer dan een halve minuut zien we slechterik Thanos aantreden met zijn leger en verschijnen Fortnite-personages van Captain America, Thor, Iron Man en Hawkeye ten tonele. Avengers: Endgame draait momenteel in de bioscoop en gaat door op de gebeurtenissen uit Avengers: Infinity War, dat in 2018 verscheen. Philip had het voorrecht aanwezig te zijn bij de première van Avengers: Endgame en hij heeft zijn bevindingen op het digitale papier vastgelegd.

De Fortnite X Avengers: Endgame crossover is per direct beschikbaar.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?