Trailer: Fortnite X Avengers: Endgame trailer onthuld

Geplaatst:

Epic Games heeft een nieuwe trailer onthuld waarin de crossover tussen tussen Fortnite en Avengers: Endgame te zien is. De beelden tonen een aantal bekende personages uit de kersverse Marvel-film.

Al enige tijd werd de samenwerking tussen Fortnite en de superhelden van Marvel geteased en nu is dan eindelijk de trailer officieel vrijgegeven. In de video van iets meer dan een halve minuut zien we slechterik Thanos aantreden met zijn leger en verschijnen Fortnite-personages van Captain America, Thor, Iron Man en Hawkeye ten tonele. Avengers: Endgame draait momenteel in de bioscoop en gaat door op de gebeurtenissen uit Avengers: Infinity War, dat in 2018 verscheen. Philip had het voorrecht aanwezig te zijn bij de première van Avengers: Endgame en hij heeft zijn bevindingen op het digitale papier vastgelegd.

De Fortnite X Avengers: Endgame crossover is per direct beschikbaar.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord