Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Fortnite voegt Alien Xenomorph en Ripley toe

De Alien Xenomorph en protagonist Ripley komen naar Fortnite. Een korte trailer introduceert de twee sci-fi iconen.

De trailer toont Ripley bewapend met een vlammenwerper. Ze neemt het op tegen een hele groep aan Xenomorphs. Voordat ze haar te pakken krijgen, komt daar gelukkig de default skin personage van Fortnite aan. Hij neemt haar (en de Xenomorph) mee naar de Battle Royale-game. Naast de twee nieuwe speelbare personages kun je de Space Gear Bundle aanschaffen. Je krijgt daarbij een nieuwe skin voor je pikhouweel, een skin voor je parachute en wel een erg bijzondere emote. Het is namelijk een verwijzing naar de eerste Alien-film, waarbij een Xenomorph door de borst van het slachtoffer barst. Dit keer is er echter geen gore aanwezig en in plaats van een Xenomorph is het de piñata lama. Bekijk hier de Street Fighter crossover van Fortnite. Onlangs voegde Fortnite ook The Predator toe.

Fortnite is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne apparaten.

BRON Fortnite

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?