Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Fortnite skins van de Terminator-films onthuld

Fortnite heeft nieuwe skins onthuld van de Terminator-films. De nieuwe skins zijn onthuld met een korte trailer op YouTube.

Fortnite staat bekend om het toevoegen van skins van andere populaire game en film-franchises. De laatste Fortnite skin die onthuld werd was die van Predator in de battlepass. Eerder deze week werden er ook al verschillende voetbaltenues als skins aan Fortnite toegevoegd. Nu is het de beurt de Terminator-franchise om vereeuwigd te worden als een Fortnite skin. Het gaat om de toevoeging van T-800 en Sarah Conner. In de films wordt cyborg T-800 gespeeld door Arnold Schwarzenegger en die moet Sarah Connor uitschakelen in het verleden, omdat zij de moeder wordt van de grootste vijand van de robots in de toekomst. De trailer met de onthulling van de nieuwe Fortnite skins is hieronder te bekijken.

Fortnite is nu beschikbaar op de pc, PlayStation 4/5, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X/S en smartphones.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?