Check al onze gamescom content hier!
Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Fortnite krijgt Creative-modus

Fortnite is nog lang niet klaar, want Epic Games heeft onlangs de Fortnite Creative-modus aangekondigd. Deze nieuwe modus kunnen we vanaf volgende week in-game verwachten.

Fortnite Creative is de derde spelmodus naast Save the World en het bekende Battle Royale. In Fortnite Creative kunnen spelers verschillende bouwmaterialen gebruiken om hun eigen eiland te vullen met gebouwen en andere constructies. Nadat je eiland helemaal naar wens is vormgegeven, kun je op je eigen eiland samen met je vrienden je eigen deathmatches, races of andere gekke evenementen organiseren. Fortnite Creative is dus te vergelijken met de Playground-modus, maar dan groter, uitgebreider en een permanente aanvulling op de bestaande spelmodi.

De Fortnite Creative-modus is vanaf 13 december gratis te spelen. Spelers die een Battle Pass hebben, kunnen vanaf vandaag al met de nieuwe spelmodus aan de slag.

BRON Epic Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?