Trailer: Fortnite krijgt Creative-modus

Geplaatst:
Aangepast: 6 december 2018 12:40

Fortnite is nog lang niet klaar, want Epic Games heeft onlangs de Fortnite Creative-modus aangekondigd. Deze nieuwe modus kunnen we vanaf volgende week in-game verwachten.

Fortnite Creative is de derde spelmodus naast Save the World en het bekende Battle Royale. In Fortnite Creative kunnen spelers verschillende bouwmaterialen gebruiken om hun eigen eiland te vullen met gebouwen en andere constructies. Nadat je eiland helemaal naar wens is vormgegeven, kun je op je eigen eiland samen met je vrienden je eigen deathmatches, races of andere gekke evenementen organiseren. Fortnite Creative is dus te vergelijken met de Playground-modus, maar dan groter, uitgebreider en een permanente aanvulling op de bestaande spelmodi.

De Fortnite Creative-modus is vanaf 13 december gratis te spelen. Spelers die een Battle Pass hebben, kunnen vanaf vandaag al met de nieuwe spelmodus aan de slag.

Bron: Epic Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord