Trailer: Fortnite Chapter 3 Season 2: Resistance is nu live

Geplaatst:

Fortnite Chapter 3 Season 2: Resistance is nu live. Epic Games heeft ervoor gekozen om de 'Building' mogelijkheid tijdelijk uit de game te halen voor de kick-off.

Deze twist werd al eerder onthuld door de ontwikkelaar, toen ze meer details vrijgaven over de nieuwe functionaliteiten voor Resistance. Ze lieten al weten dat alle spelers een nieuw Overshield krijgen, nu dat building 'weggevaagd is'. Dit nieuws deelde Epic via de officiële Fortnite website. Het Overshield dat alle spelers krijgen, is de eerste lijn van verdediging. Voordat je schild en vitaliteit schade ondervinden, vangt het Overshield de klappen op. "Building is weggevaagd. Het is aan het Verzet om het terug te krijgen. Stap in met je team en help de Zeven het snode plan van de Bedachte Orders te ontmaskeren," zegt Epic in hun bericht. Gelukkig voor building fans is het verwijderen van deze optie slechts tijdelijk. Naast deze enigszins onverwachte verandering komen er een hoop nieuwe wapens en machines naar de game. Eerder deze maand onthulde Epic Games al dat Ezio van Assassin's Creed naar Fortnite zou komen in maart.

Fortnite Chapter 3 Season 2: Resistance is nu live en voegt weer een hoop nieuwe items aan de game toe.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord