Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Fortnite Chapter 2 Season 8 story trailer

Er is een trailer online gekomen voor Fortnite Chapter 2 Season 8 story modus, die nogal wat kubussen laat zien die overblijven na de alien invasie van het vorige seizoen.

Het achtste seizoen van het tweede hoofdstuk van de populaire battle royale game Fortnite is begonnen en heeft simpelweg de naam 'Cubed' gekregen. Volgens ontwikkelaar Epic zijn de kubussen die het moederschip van de aliens aandreven overgebleven na de invasie en veroorzaken ze nu problemen op het eiland. Het nieuwe seizoen komt zoals gewoonlijk met nieuwe personages, wapens, locaties en portalen om spelers te laten teleporteren naar een wereld die gevuld is met monsters. Naast een nieuwe verhaallijn krijgt Fortnite uiteraard ook een nieuwe battle pass, met een hoop nieuwe skins.

Fortnite Chapter 2 Season 8 is nu live.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?