For Honor
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 februari 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: For Honor krijgt nieuw in-game evenement Shadows of the Hitokiri

Ubisoft is nog lang niet klaar met For Honor. Zo krijgt de game binnenkort een nieuw in-game evenement dat Shadows of the Hitokiri heet.

For Honor is al een aantal jaren uit, maar er wordt nog steeds nieuwe content toegevoegd aan de game. Zo krijgt het binnenkort een nieuw in-game evenement. Dit nieuwe evenement heet Shadows of the Hitokiri. Voor dit evenement duiken we de Japanse mythologie in en dat is ook goed te zien in de aankondigingstrailer. Dit evenement brengt onder andere een nieuwe speelmodus met zich mee, waarmee je speciale items kunt winnen.

For Honor is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het evenement Shadows of the Hitokiri is van 10 tot 27 juni te spelen.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?