For Honor

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: For Honor crossover met Shovel Knight aangekondigd

Ubisoft heeft aangekondigd dat For Honor Year 5 er bijna aankomt. Daarbij is er een crossover met de platformer Shovel Knight onthuld.

Het vijfde jaar van For Honor genaamd 'Year of the Covenants’ komt volgende maand uit. Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat dit een jaar vol nieuwe content met zich meebrengt. Er komen onder andere twee nieuwe helden, veel aanpassingsmogelijkheden, nieuwe evenementen en seizoensgebonden Battle Passes naar For Honor Year 5. Daarnaast is er een crossover evenement beschikbaar in For Honor om de vierde verjaardag van de game te vieren. Deze crossover is samen met de platformer Shovel Knight van Yacht Club Games. Het tijdelijke Shovel Knight evenement introduceert gethematiseerde content, zoals een Shovel Drop emote en drie uitrustingen.

Het Shovel Knight evenement is vanaf nu tot en met 4 maart te spelen. For Honor Year 5, ‘Year of the Covenants’, is beschikbaar vanaf 11 maart en brengt vier seizoenen met zich mee. In december kwam er nog een nieuwe held genaamd Gryphon naar For Honor.

BRON Ubisoft

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?