Football Manager 2022

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Simulatie, Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Football Manager 2022 trapt af op Xbox Game Pass

Sports Interactive en SEGA hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor de Football Manager franchise. Over een aantal maanden verschijnt Football Manager 2022.

We hebben lang op een officiële aankondiging moeten wachten, maar Sports Interactive en SEGA hebben nu dan eindelijk het fluitsignaal gegeven. Over een aantal maanden kun jij je innerlijke Louis van Gaal naar boven halen met Football Manager 2022. Schrijf geschiedenis door met het aantrekken van de juiste spelers en het doorvoeren van de beste tactische beslissingen je team naar de overwinning te managen. Details zijn hierbij natuurlijk zeer belangrijk. Het behalen van de krantenkoppen met mooie resultaten doe je immers niet zomaar. De aankondigingstrailer zet alvast de toon, maar Sports Interactive en SEGA hebben aangekondigd dat de details over de nieuwe features pas later worden onthuld. Het is dus nog maar de vraag of vrouwenvoetbal in Football Manager 2022 al vertegenwoordigd is. Wel is er goed nieuws voor mensen die de game pre-orderen. Als je er vroeg bij bent, ontvang je namelijk naast tien procent korting ook vroegtijdige toegang tot de game en kun je de game al ongeveer twee weken voor de officiële release spelen. Football Manager 2022 verschijnt ook op dag van release voor Xbox Game Pass voor pc en Xbox. Heb je geen idee wat je van Football Manager kan verwachten? Lees dan even onze review van Football Manager 2021.

Football Manager 2022 verschijnt op 9 november voor pc, Xbox One, Xbox Series X. Op diezelfde dag verschijnt ook Football Manager 2022 Mobile. Nintendo Switch krijgt met Football Manager 2022 Touch een speciale versie, details over de versie voor Nintendo's console volgen later.

BRON SEGA

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?