Afterparty

  • Ontwikkelaar Night School Studios
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Indie, Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Flink drinken met de nieuwe Afterparty trailer

De nieuwe trailer voor Afterparty is onthuld. De trailer werd getoond tijdens de State of Play livestream.

In de trailer zien we dat de twee beste vrienden, Milo en Lola, net gestorven zijn voordat ze afstudeerden. Ze komen in hel terecht en er is maar één manier om te ontsnappen. Ze moeten namelijk de demonen onder de tafel drinken. Ze moeten uiteindelijk niemand minder dan Satan zelf verslaan in een drankspelletje. De trailer laat verder zien hoe hun reis er uit gaat komen te zien. De game wordt ontwikkeld door Night School Studio, dezelfde makers van de Oxenfree game.

Afterparty is vanaf 29 oktober beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?