Trailer: Five Nights at Freddy's: Security Breach heeft releasedatum

Geplaatst: 28 oktober 2021 09:47

Five Nights At Freddy's: Security Breach heeft eindelijk een releasedatum gekregen. We kunnen de game eind dit jaar verwachten.

Ook de indie horrorgame Five Nights At Freddy's: Security Breach was aanwezig tijdens de State of Play-presentatie. Eerder dit jaar kondigde ontwikkelaar Scott Cawthon aan dat Five Nights At Freddy's: Security Breach werd uitgesteld. Een exacte releasedatum werd echter niet gegeven. Tijdens Sony's State of Play-presentatie werd een nieuwe trailer van de game onthuld en tevens ook de nieuwe releasedatum. We kunnen de game in december verwachten. In de trailer zien we de setting van Five Nights At Freddy's: Security Breach en kunnen we ook een klein beetje gameplay zien. Zo zien we dat de animatronische poppen zijn vormgegeven als rocksterren die elke avond op het podium een show geven. Natuurlijk is niets wat het lijkt en komen de poppen 's nachts tot leven.

Five Nights At Freddy's: Security Breach verschijnt 16 december voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's: Security Breach

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

16 december 2021

Ontwikkelaar

Steel Wool Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord