Trailer: Five Nights At Freddy's: Help Wanted komt naar PlayStation VR

Geplaatst:
Aangepast: 26 maart 2019 00:11

Five Nights At Freddy's Help Wanted is een uitgebreide versie van de horror-game die we al kennen, maar dan voor de PlayStation VR. De game is vanaf deze lente al op deze manier te beleven.

Animatronics zijn op zichzelf al enorm angstaanjagend, maar in Five Nights At Freddy's vormen zij je grootste nachtmerrie. Als je dacht dat dat nog niet erg genoeg was, kun je deze game binnenkort in VR ervaren. Haal maar vast wat schone onderbroeken in huis, want geheid dat je die nodig gaat hebben. Help Wanted bevat de levels die je al kent van de games, maar beschikt ook over nieuwe content.

Five Nights At Freddy's Help Wanted komt deze lente uit voor PlayStation VR. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar dat kan niet lang op zich laten wachten.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's VR: Help Wanted

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasewindow

25 maart 2019

Ontwikkelaar

Scott Cawthon

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord