Five Nights at Freddy's AR: Special Delivery
  • ONTWIKKELAAR Illumix
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 januari 1970
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Five Nights At Freddy's AR: Special Delivery aangekondigd

Bangepoeperds en mensen die een hekel hebben aan het horrorgenre kunnen dit bericht maar beter zo snel mogelijk wegkikken. Illumix kondigde vandaag aan binnenkort met een speciale bezorging te komen ; Five Nights at Freddy's AR: Special Delivery.

Ja, je leest het goed. Na de originele game en een VR-variant, betreedt de franchise ook het AR-gebied. Door een augmented reality game te maken komen de griezelige automatronics uit Five Nights at Freddy's gezellig bij je op bezoek. Met behulp van de game op je telefoon kun je Freddy en kornuiten gewoon bij jou thuis op de bank, in de kast of in de keuken zien staan. Gezellig toch?

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het is wel duidelijk dat de game niet lang op zich laat wachten. In oktober moet Five Nights at Freddy's AR: Special Delivery beschikbaar zijn voor iOs en Android.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?