Trailer: F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch pc gameplay onthuld

Geplaatst: 12 januari 2021 20:00

De F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch pc gameplay is onthuld tijdens GeForce RTX: Game On. Ook bij deze beelden wordt er gebruikt gemaakt van RTX.

Het is je favoriete konijn met een gigantische vuist als wapen. Dit knaagdier is klaar om wat klappen uit te delen en dat zien we ook zeker terug in de nieuwe trailer. De combat bestaat vooral uit combo's, waarbij mobiliteit een grote rol speelt. Het konijn Rayton is niet het enige personage in de trailer. We zien ook een vrouwelijke speelster, op de vlucht van een drone. Verder zien we wat underwater secties van de game en de combat tegen de wat grotere vijanden. De laatste trailer werd tentoongesteld tijdens The Game Awards. Toen kwamen we erachter dat F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch naar de PS5 komt.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch is beschikbaar in het tweede kwartaal van 2021 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: GeForce RTX: Game On
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Series

-

Uitgever

bilibli

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

7 september 2021

Ontwikkelaar

TiGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord