Trailer: F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch komt naar PS5

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2020 14:39

Liefhebbers van platformers werden tijdens The Game Awards op hun wenken bediend toen een haas met een grote mechanische arm in beeld verscheen. F.I.S.T. Forged In Shadow Torch is nu ook aangekondigd voor de PlayStation 5.

Ontwikkelaar TiGames en uitgever bilibili hadden al bekendgemaakt dat F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch in ontwikkeling is voor de PlayStation 4, maar met een gloednieuwe trailer tijdens The Game Awards werd bekendgemaakt dat je volgend jaar de game ook kunt spelen op de nieuwe console van Sony. De metroidvania platformer kenmerkt zich door zijn donkere karakter en natuurlijk door een haas met een enorme mechanische arm op z'n rug. De trailer ziet er veelbelovend uit en lijkt het genre naar een nieuw niveau te gaan tillen. Volgend jaar komen we erachter of ze dat ook waarmaken.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch verschijnt in de lente van 2021 voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Series

-

Uitgever

bilibli

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

7 september 2021

Ontwikkelaar

TiGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord